«A només dos metres de tu»

Amb motiu de la celebració del Corpus Christi el proper 11 de juny, Càritas Diocesana de Barcelona presenta la campanya: «A només dos metres de tu», per al·lusió a la distància física de dos metres que estem obligats a mantenir des de la propagació de la Covid-19. Aquesta «distància és només física, no de cor», ja que l’ajuda als més necessitats continua sent el seu objectiu prioritari.

A continuació els mostrem el vídeo de la campanya de Càritas Corpus 2020:

Vídeo campanya Càritas Corpus 2020

La nostra col·laboració és vital. Càritas Diocesana de Barcelona ofereix un munt d’alternatives per a col·laborar amb ells, ja sigui fent-nos socis, realitzant una aportació econòmica, voluntariat, … En aquest enllaç hi podran trobar la informació necessària: https://www.caritascatalunya.cat/que-pots-fer-tu/

El futur de moltes persones depèn de nosaltres, amb el nostre suport tindran una oportunitat per a a poder gaudir d’una vida digna.

Gràcies a tots!