700 anys de la primera processó de ‘Corpus’ a Barcelona

L’Església Arxidiocesana de Barcelona celebra aquest 14 de juny la missa i processó deCorpus Christi a la catedral de la ciutat comtal

L’Església Arxidiocesana de Barcelona celebrarà el proper 14 de juny la solemnitat de Corpus Christi, que enguany coincideix amb el 700 aniversari de la primera processó de Corpus que va tenir lloc pels carrers de la capital catalana.

<<La solemnitat del Corpus Cristi és la gran festa religiosa a Barcelona que en la litúrgia expressa tres aspectes: Crist, present en l’Eucaristia pels carrers de la ciutat, la joia i la festa ciutadana al voltant de la processó i la caritat i l’amor als altres, expressat en l’ajuda als més vulnerables>>.

El Corpus Christi a Barcelona. 700 anys de processó

Si necessiten més informació, poden accedir a la següent pàgina web:https://esglesia.barcelona/notes-premsa/700-anys-de-la-primera-processo-de-corpus-a-barcelona/

Bona celebració i participació!

1 comentario en “700 anys de la primera processó de ‘Corpus’ a Barcelona”

  1. … encara recordo.. I q consti q fa… quasi mil anys, la processo del dia de Corpus Crist, ens posàvem un vel blanc, llarg fins mitja esquena tot presumint qui el duia més blanc. Les monges cuidaven tots el detalls, doncs en sortir a donar tomps pels voltans de l.Escola, repasaben una I altre vegada q tot estés correcte, Missal a la mà i cançons per proclamar els Misteris de Crist.! És un sencill récord però q m’ha fet recordar amb Amor la meva infantesa. Grs.

    Me gusta

Los comentarios están cerrados.