GRÀCIES DE TOT COR!

El Consell de Càrites es va reunir el passat 13 de maig on es va informar sobre la situació social originada per la covid-19. Un dels aspectes que es va destacar, és la capacitat d’adaptació que la institució ha demostrat per atendre les noves necessitats sorgides com a conseqüència de la crisi sanitària actual.

Però el que vol traslladar aquest escrit, és l’agraïment a tots els que han fet possible continuar endavant en la missió d’ajudar als més vulnerables, tot i les limitacions paleses.

A continuació poden accedir a la carta d’agraïment de Càritas Diocesana de Barcelona en el següent enllaç: https://staeulaliavilapicina.files.wordpress.com/2020/06/200526-carta-agraiment-consell_caritas-parroquial.pdf

Gràcies a tots!

1 comentario en “GRÀCIES DE TOT COR!”

  1. sempre hem de donar gràcies i més si és a la Organització de Caritas.. allavors les gràcies es transformen en fets q sempre ajuden a qui més falta fa. Gràcies doncs de tot cor.! ara I sempre..!! 🌿
    marta

    Me gusta

Los comentarios están cerrados.