Paraules del Rector: Renovar la nostra fe en Crist Ressuscitat

Som a punt de tornar a renovar les promeses baptismals durant la celebració de la Vetlla Pasqual. El nucli de la nostra fe diu que Crist ha mort i ha ressuscitat. Som conscients que l’adhesió  a aquesta professió de fe inclou acollir, interioritzar i viure la fe de l’Església, proclamada cada diumenge en el Credo.

Tan de bo les nostres catequesis, reflexions, diàlegs, comentaris ens ajudessin a contrastar les nostres opinions i creences amb la fe de l’Església en la que vam ser batejats.

La renovació de la Comunitat Parroquial passa necessàriament per afinar el seu sentir i respirar  amb el batec creient de l’Església Mare i Mestra. Potser ha arribat l’hora que fem autocrítica personal i miri cadascú d’on poua i on alimenta la seva fe, esperança i caritat.

La fe de l’Església en la que hem estat immersos pel baptisme, és el millor do de Déu per cadascú de nosaltres i per tant cal assaborir-la com a veritable aliment espiritual que motiva la nostra vida. La celebració de la Pasqua esdevingui per la nostra comunitat parroquial i per cadascú de nosaltres un vertader impuls per continuar anunciant a Jesucrist enmig del nostre món.

Bona Pasqua 2018!

Felip-Juli Rodríguez Piñel, rector