Concert de Santa Eulàlia

El proper dissabte dia 4 de febrer a les 20.30 h. a la nostra parròquia ens visitaran el Cor Scandicus i el Cor de Cambra Diesi per a oferir-nos un concert amb l’obra de W.A.Mozart: «La Missa de la Coronació KV317» amb la direcció de Francesc Ruiz.

El Cor Scandicus, una mica d’història

El Cor Scandicus és una formació coral amb seu social al Masnou constituïda l’any 2012, que combina la presència de cantaires experimentats i d’altres que s’inicien amb tota la il·lusió en el món del cant coral. Des de la seva constitució, ha participat en concerts solidaris i esdeveniments organitzats amb altres entitats com l’Ajuntament del Masnou, UNESCO-El Masnou, Jove Orquestra de Cambra del Masnou, EMUMM, D’ones Cabrera, ONG Punt de Referència, Universitat de Barcelona, etc.

A partir de l’any 2015, el Cor Scandicus posa en marxa l’organització del FESTIVAL DE MÚSICA DEL MASNOU, que s’ha continuat celebrant cada any amb l’objectiu d’esdevenir un festival de referència que combini música de diferents estils.

El desembre de 2016, el Cor engega l’organització del cicle de concerts_ «MÚSICA+CULTURA= EL MASNOU, i el 2017 va participar activament a la programació d’activitats de commemoració del 150è. aniversari del naixement del mestre Lluís Millet, organitzat per L’Ajuntament del Masnou i d’altres entitats del poble. L’any 2022 van celebrar el seu desè aniversari.

L’obra

La Missa de la Coronació per a orgue, cor, solistes i orquestra en do major (KV 317), és una obra d’art sacre del repertori classista composta per Mozart. L’autor va escriure aquesta obra per a les celebracions de Pasqua de març de 1779.

L’estructura de l’obra és: Kyrie, Glòria, Credo, Sanctus, Benedictus i Agnus Dei.

Així doncs, els animem a assistir al concert que ens oferirà el Cor Scandicus, amb una obra de Mozart que de ben segur podem seguir amb fàcilment: és la litúrgia amb la bellesa de la música i el Cor.

També tindrem l’oportunitat de col·laborar voluntàriament en les despeses per a sufragar el concert.

Gràcies a tots!!!