INFORMACIONS PARROQUIALS GENER 2022

CALENDARI DEL MES DE GENER

Dissabte 1 Solemnitat de la Mare de Déu
(No hi haurà Missa de 8,30 h. ni la de les 13h.).
Domingo 22º Domingo de Navidad.
17.30 h. Celebración de bautizos.
Dimecres 5Vigília de Reis.
Dijous 6 Solemnitat de l’Epifania.
(No hi haurà Missa de les 13h.).
No hi haurà ADORACIÓ EUCARÍSTICA.
Domingo 9Fiesta del Bautismo del Señor.
Dissabte 1517.30 h. Celebració de Baptismes.
Martes 18Inicio del Octavario de Oración por la Unidad de los Cristianos.
Martes 25Fiesta de la Conversión de San Pablo.

NOTÍCIES:

CAMPANYA DE REIS

Els dies 4 i 5 de gener tindrem la Campanya de Reis d’entrega de regals, col·laborant amb els Reis Mags, a famílies de la nostra Comunitat. Gràcies a tots els patges que han volgut col·laborar en aquest feliç aconteixement.

INICIO DE LOS GRUPOS DE TRABAJO DEL SÍNODO

Este mes de enero comenzarán los trabajos de los grupos de reflexión del Sínodo. Uno se reunirá los viernes tarde y, el otro, los domingos tarde. Si alguien quiere unirse a ellos, puede hacerlo poniéndose en contacto con el despacho parroquial. El sábado 5 de febrero habrá un encuentro de la Diócesis sobre estos trabajos que se presentarán en mayo.

INICI DE L’OCTAVARI DE PREGÀRIA PER LA UNITAT DELS CRISTIANS

El dimarts 18 de gener comença aquesta setmana de pregària per la Unitat. Culminarà el 25 de gener, festa de la conversió de l’Apòstol dels gentils.

EJE DEL PLAN PASTORAL

Este nuevo curso, el plan pastoral se centra en el eje del discernimiento. También la Iglesia está llamada a discernir en el Sínodo sobre la Iglesia Sinodal, por qué caminos nos pide el Señor que transitemos. Quizás caminos nuevos que nos pide pensar en el futuro de Dios, más allá de nuestros esquemas.

PINTURA DE LES SALES DE CATEQUESI

Amb alegria hem pogut pintar el passadís i les sales (Mercè, Núria i Montserrat) del 3r. pis de la parròquia, on hi ha molta activitat: alcohòlics anònims, grup catecumenal, sala d’estudi, catequesi, grup de Vida Creixent.

4 comentarios en “INFORMACIONS PARROQUIALS GENER 2022”

 1. Efectivament, la Pregària i si es conjunta molt millor, ens dóna l’oportunitat de parlar directement amb el Sr. És gratificant em tots els seus aspectes. Obra la porta a sincera rte plenament i mantindra un tú a Tú amb Ell… Q sens dupte t.ascolta I ajuda.!! Es un acte dolç pregar et lllibera de tensions i és un ajut inmillorable per fer alguna cosa no tangible però….. Si efectiva per tots.!!! 🌿

  Me gusta

 2. Que pena que se haya suspendido la Adoración al Santísimo del dia 6, precisamente el día en que los Reyes Magos adoraron al Rey de Reyes. Estoy segura que muchos fieles acudirían. L’ Adoració es la millor pregària, miras a Jesús i Ell et mira, i et parla en el teu cor en el silenci.

  Me gusta

  1. Hola. Resulta que normalmente cuando es vigilia de fiesta, dificulta porque la Misa se alarga. Y aunque es Adoración larga, también es una noche especial, porque es festiva. Se ha dado esta circunstancia particular. Atentamente, Mn. Ignasi

   Me gusta

 3. L. Adoració al Santissim és com si anés a fer companyia al Senyor i tenir com un contacte íntim i molt més proper amb Ell, per poguer expresar els meus estats d. Ànim, penúries o altres circunstancies , q ancara que ja li són conegudes és com un cara a cara més personal.
  Es un temps de Pregària preciós i q es troba a faltar….. Però no tant si sabem q qualsevol lloc, temps i situació són bones per fer-ne.
  Bon i millor Any per tota la Comunitat de la jova i bonica Santa Eulalia.!!
  Marta
  🌿

  Me gusta

Los comentarios están cerrados.