INFORMACIONS PARROQUIALS MES DE NOVEMBRE

CALENDARI DEL MES DE NOVEMBRE

Dilluns 1Solemnitat de Tots Sants.
Jueves 4Adoración del Santísimo hasta las 23h.
Diumenge 717,30 h. Celebració de baptismes.
Divendres 1219 h. Reunió de litúrgia.
Dissabte 13Peregrinació al Santuari de Sant Josep de la Muntanya.
Miércoles 1720,10 h. Conferencia sobre San José.
Jueves 1816,30 h. Grupo de Vida Creixent.
Sábado 2017,30 h. Celebración de bautismos.
Dissabte 2710 h. Recés d’Advent.

17 h. Reunión de preparación de bautismos.

NOTÍCIES

CONVOCATÒRIA DEL SÍNODE

La finalitat del sínode d’enguany és la «d’escoltar a tota l’Església i trobar mètodes que facilitin el portar aquest concepte de «sinodalitat» a la pràctica». Per aquesta raó, les persones que hi vulguin participar, caldrà que s’adrecin al despatx de la parròquia i deixin les seves dades de contacte per a ser convocats.

MISAS DEL 1 Y 2 DE NOVIEMBRE

El 1 de noviembre día de Todos los Santos, el horario de las Misas será cómo los domingos, a excepción de la Misa de las 13h., que no se celebrará.

El 2 de noviembre día de los Fieles Difuntos, el horario de las Misas será cómo los días laborables: 8 h., 11 h. y 19,30 h.

PEREGRINACIÓ AL SANTUARI DE SANT JOSEP DE LA MUNTANYA

El proper dissabte 13 de novembre anirem en peregrinació al Santuari de Sant Josep de la Muntanya. L’horari serà de 10 a 13 h. del matí, amb la celebració de la Missa a les 12 h. La sortida té un preu de 5 euros. Les persones que hi vagin es reuniran a les 9,30 h. davant de la Parròquia de Santa Eulàlia, on hi haurà l’autocar.

CONFERENCIA SOBRE SAN JOSÉ

El próximo miércoles 17 de noviembre a las 20,10h. de la tarde, asistiremos en nuestra parroquia a la presentación del libro «Mi secreto», que presentará el padre Marc Baillot.

RECÉS D’ADVENT

El dissabte 27 de novembre de 10 a 12 h., es durà a terme el recés d’Advent pel Bisbe Sergi Gordo, a les Germanes Hospitalàries de la Santa Creu (Pl. Karl Marx).