INFORMACIONS PARROQUIALS

CALENDARI DEL MES DE DESEMBRE 2020

Domingo 617.30h. Celebración de Bautismos.
Dilluns 720.30h. Vespres solemnes de la Immaculada.
Dimarts 8Solemnitat de la Immaculada Concepció.
Sábado 1210-12h. Recés d’Advent (Parròquia St Pius X).
Sábado 1917.30h. Celebración de Bautismos.
Diumenge 2013h. Celebració de les Confirmacions.
Dijous 24Vigília de Nadal: 18h. Missa del pollet (Missa del Gall a concretar).
Divendres 25Solemnitat de la Nativitat de Nostre Senyor Jesucrist.
Dissabte 26Festa de Sant Esteve.
Diumenge 27Festa de la Sagrada Família.
Jueves 31Vigilia de la Solemnidad de Santa María, Madre de Dios.

NOTÍCIES

VESPRES SOLEMNES DE LA IMMACULADA

Com cada any, la vigília de la Immaculada ens trobarem per fer una estona d’oració, acabada la Missa de vigília, a les 20.30h. Pregarem les vespres solemnes de la Immaculada. Serà una ocasió d’honorar a la nostra Mare Immaculada.

CELEBRACIÓN DE LA CONFIRMACIÓN

El próximo domingo 20 de diciembre, 4º domingo de Adviento, celebraremos el sacramento de la Confirmación de los jóvenes preparados de nuestra comunidad. Nos acompañará el Obispo auxiliar Mons. Antoni Vadell que administrarà el sacramento. Por otra parte, 4 jóvenes adultos han comenzado el Catecumenado este curso. Si Dios quiere recibirán los tres sacramentos de la iniciación cristiana en su momento. Motivo de dar gracias a Dios.

NADAL I SANT ESTEVE

Les Misses de vigília de Nadal seran a les 18 h. la Missa del Pollet i per concretar l’hora de la Missa del Gall. El dia de Nadal les Misses seran com els diumenges, exceptuant la Missa de les 13 h. que no es celebrarà. Sant Esteve tindrà Missa a les 8h. i a les 11 h.

COL·LECTA DE CÀRITAS

El cap de setmana 19-20 de desembre tindrà lloc la col·lecta tradicional de Nadal. Ocasió per viure la nostra generositat amb els més necessitats. Moltes gràcies.

COMIDA DE NAVIDAD Y CAMPAÑA DE REYES

Este año no podremos celebrar la comida de Navidad en los locales de la Parroquia. Sí que preparamos la campaña de Reyes para ayudar a los Reyes a traer los juguetes a todos! Si alguien desea colaborar lo podrá hacer a partir del 2 de enero. Feliz Navidad y Reyes a grandes y pequeños. El santo Niño nos bendiga a todos.

1 comentario en “INFORMACIONS PARROQUIALS”

  1. Com sempre, molta feina a fer…!! Però…. Amb Fé I l. Esperança de l. Ajuda de Maria, tot és farà posible.
    US desitjo un més de Décembre profitós.. I un Nadal generòs amb paciència, comprensió i confiança en q tot aquest procés en q el Sr. Ens posa tots a proba resulti finalment en un bon cambi d. Actituds i Valors.!!!!!! 🌿

    Me gusta

Los comentarios están cerrados.