Recés d’Advent de l’Església Arxidiocesana Barcelona


Aquest proper dissabte, 21 de novembre, a partir de les 10 h, es podrà seguir en directe a través de la pàgina web https://youtu.be/kRsOyX-VkOY (canal YouTube de l’Arquebisbat de Barcelona) el recés diocesà d’Advent, organitzat per la Comissió de Seguiment del Pla Pastoral Diocesà, «SORTIM!».

Enguany, el recés serà presidit pel cardenal Joan Josep Omella, arquebisbe de Barcelona, que serà acompanyat pels tres bisbes auxiliars de l’arxidiòcesi: Mons. Sergi Gordo, Mons. Antoni Vadell i el bisbe auxiliar electe, Mons. Javier Vilanova.

El proper 29 de novembre, primer diumenge d’Advent, comença un nou any litúrgic que estarà dedicat als pobres. La crisi econòmica i social provocada per la Covid-19 dóna més rellevància que mai a aquest nou eix pastoral. Per això, Càritas Diocesana de Barcelona també tindrà un pes rellevant en l’organització del recés i en l’organització de les activitats que es proposen a nivell diocesà.

Com podrem seguir el recés diocesà?

A causa de les restriccions de mobilitat i de reunió d’aquestes darreres setmanes, no es podrà dur a terme un recés d’Advent presencial. Per aquest motiu, podreu seguir-lo de forma telemàtica.

Programa del recés telemàtic

  • 10 h: Benvinguda del Sr. Cardenal Arquebisbe de Barcelona.
  • 10.10 h: Explicació de l’eix dels pobres: “Com ens interpel·len els pobres?” a càrrec de Mn. Josep Matías, delegat episcopal de Càritas Diocesana de Barcelona.
  • 10.40 h: “Què fem pels pobres?”. Recull de testimonis vinculats a l’acció social que porta a terme l’Església Arxidiocesana de Barcelona.
  • 10.55 h: Exposició del Santíssim.
  • 11.15 h: Benedicció i pregària final.
  • 11.25 h: Cloenda i avisos finals: Presentació dels materials i activitats per al curs.

Gràcies a tots!

2 comentarios en “Recés d’Advent de l’Església Arxidiocesana Barcelona”

  1. En diferit, però igualment efectiu, les paraules del Card. Omella avuí en el recés han sigut, boniques i sobretot molt reals. Donen molt per pensar-hi.. Cal reflexionar profundament tots plegats de les nostres actituds. I com no, millorar i escoltar obrin el ulls del Cor per admetre les inmenses necessitats de tot tipus q estem patin actualment en la nostra societat.!! 🌿

    Me gusta

Los comentarios están cerrados.