Déu és amb mi!

El Cardenal Joan Josep Omella Omella, ha presentat la nova Carta pastoral: «Joan Roig i Diggle, apòstol del joves i màrtir», en la qual ens convida a fer una lectura atenta, per a conèixer millor al jove i, així, poder copsar millor, el testimoni que com a catòlic ens va deixar.

Déu és amb mi! Aquestes magnífiques i inspiradores paraules, van ser les que el màrtir Joan Roig i Diggle, va dir a la seva mare, abans que els seus botxins el vinguessin a buscar.

En Joan Roig va viure la seva pròpia passió. Els sentiments que va experimentar, de ben segur, serien molts semblants als que va tenir Jesús mentre pregava a l’hort de Getsemaní. Observem com el negit que hi ha o, que pot haver, en una ànima humana, es transforma en goig i joia quan s’accepta deixar-ho tot en mans de Déu: «Que no es faci com jo vull, sinó com Tu vols» (Mt 26,39), i això és el que aquest jove decidit i valent, va fer. El màrtir necessitava la presència del Pare i, després de combregar, la va sentir: «Déu és amb mi!».

Els recomanem que llegeixin la Carta pastoral escrita pel Cardenal Joan Josep Omella, perquè el testimoni del màrtir ha de ser per a tots nosaltres, joves i grans, model i inspiració en la nostra vida cristiana, per viure-la d’una manera autèntica i conscient, encara que això impliqui haver de donar la vida.

A continuació els deixem el link de l’esmentada Carta Pastoral, perquè el puguin consultar i fer-ne la lectura: https://joanroigdiggle.com/documents/carta-pastoral-deu-es-amb-mi/

Gràcies a tothom!

1 comentario en “Déu és amb mi!”

  1. Déu és amb mí!! preciosa reflexió, sentida, desde el fons de l. ànima. Quina joia poguer notar q Déu es dintre teu i et dona tora la força que precises en cualsevol moment de la vida i també de la mort…!! 🌿

    Me gusta

Los comentarios están cerrados.