2a. VETLLA EUCARÍSTICA CORPUS CHRISTI

Des de la Delegació d’Anunci i Iniciació cristiana, juntament amb el Secretariat de Pastoral amb Joves i amb les capelles d’adoració perpètua i nocturna de la diòcesi, ens omple d’alegria convocar-vos aquest proper 20 de juny, de 21h a 22.30h, a la 2a. Vetlla d’adoració davant del Santíssim Sagrament a la Basílica de Santa Maria del Mar.

La Vetlla, presidida pel Cardenal Joan Josep Omella, consistirà en el res de vespres, una estona de silenci amb cants i testimonis, la benedicció i, finalment, diversos torns d’adoradors acompanyaran el Senyor tota la nit.

Durant la Vetlla, seguirem les mesures de seguretat establertes i l’aforament serà el màxim establert: 600 persones.

INSCRIPCIÓ

Per aquest motiu, només es podrà accedir a la Basílica per inscripció prèvia a través d’un enllaç https://bit.ly/2UAA9ld amb el codi: ADORACIÓ. (Quan accedeixin a la web, han de prémer el botó que posa «ENTRADES«, s’obrirà una pàgina on hauran d’introduir el codi esmentat).

YOUTUBE

Com que l’aforament és molt limitat us animem a seguir la Vetlla pel canal de Youtube del Secretariat de Pastoral amb Joves a aquest enllaç: https://youtu.be/dvIv0CPgxv8

Gràcies!