VERS UNA RENOVADA PENTECOSTA

Aquest dissabte 30 de maig l’Església celebra la festa de la Pentecosta. Es tracta d’una festivitat especial pel laïcat, ja que suposa la diada de l’Acció Catòlica i de l’Apostolat Seglar. Enguany, donada la situació d’emergència sanitària, la Delegació de Formació i d’Acompanyament del Laïcat s’ha volgut fer un acte especial convocant una vetlla de pregària a la Catedral de Barcelona. La trobada tindrà lloc el mateix dissabte 30 de maig a les 20.30 h (accés a les 20.10 h).

La trobada comptarà amb la presència de l’arquebisbe de Barcelona, el Card. Joan Josep Omella, acompanyat dels bisbes auxiliars Mons. Sergi Gordo i Mons. Antoni Vadell.

Vetlla adaptada a la Fase 1

Donat que l’àrea sanitària de Barcelona, ja es troba en Fase 1 de la desescalada del confinament, la celebració de la Vetlla tindrà lloc de manera presencial, però només amb una assistència màxima de 200 persones. A més a més, per aquells que no puguin desplaçar-se la vetlla s’emetrà pel canal YouTube de la Catedral: https://catedralbcn.org/index.php?lang=es , i també per Ràdio Estel 106.6FM: https://www.radio.es/s/estelfm .

En el document adjunt, trobaran la informació completa per a poder assistir-hi a aquest acte: https://staeulaliavilapicina.files.wordpress.com/2020/05/festa-pentecosta-2020-concrecions-de-lacte.pdf

Participem en aquesta Vetlla, perquè la pregària és l’eix vertebrador de la fe cristiana, esdevé un camí per arribar a Déu, implica un treball interior personal que ens transforma i, sobretot, ens dóna pau. La pregària és, sempre, una necessitat per al cristià.

¡Gràcies!