LA SOLEMNITAT DE LA CELEBRACIÓ LITÚRGICA

Wolfgang Amadeus Mozart deia que «l’orgue era el rei dels instruments» i en el seu «Rèquiem» en dóna fe. La força i la potència d’aquest instrument, atorga a cada celebració litúrgica la solemnitat que mereix.

Una bona oportunitat ens ha permès que, a partir d’ara, a la nostra parròquia les celebracions s’acompanyin amb la música d’un orgue. En concret, es tracta d’un orgue electrònic de la marca Johannus, sèrie Vivaldi, amb tres teclats i pedalier, i que tindrem el privilegi d’estrenar a la festa de la Pentecosta.

El nou orgue s’ha integrat de manera natural al mobiliari de la parròquia:

El nou orgue

I ofereix una gran varietat de registres i variacions, amb una potència de so que omplirà tot el temple.

Orgue Johannus (sèrie Vivaldi).

El nou orgue donarà més «qualitat a les nostres celebracions i, també, més qualitat a la vida cristiana: la de cada cristià i la de la comunitat sencera. […]Perquè la celebració de l’Eucaristia és la font i la culminació de la vida cristiana». (Lligadas, J., Gomis, J. (2018). Introducció. La Missa Dominical, Pas a Pas, p.11. Barcelona: Centre de Pastoral Litúrgica).

¡Us convidem a escoltar-lo!

1 comentario en “LA SOLEMNITAT DE LA CELEBRACIÓ LITÚRGICA”

  1. enhorabona per poguer a partir d. ara asistir als actes religiosos amb el sempre satisfactori so de la música.. La música es cultura, art i també sentiment.!! 🌿
    marta

    Me gusta

Los comentarios están cerrados.