EL SO DE L’ESPERANÇA

Quan la pandèmia colpeja la nostra realitat, un bri de llum s’intueix en l’horitzó. Ja sonen les campanes a la nostra parròquia! Abans s’havien de picar manualment, ara estan electrificades amb l’hora oficial i toquen hores, mitges, l’Àngelus…, en l’horari de les 8 del matí a les 22 hores del vespre. També, s’ha col·locat altra campana a la porta de la sagristia, que sonarà quan comenci la Missa.

Campanes de la parròquia
Campana de la sagristia

Cal destacar la importància del so de les campanes a la nostra ciutat. Les campanes ens conviden a la pregària, a posar-nos en presència del Senyor i , en aquests temps, esdevenen també l’esperança de poder retrobar-nos aviat i de poder participar a l’Eucaristia, pedra angular de la nostra fe com a cristians.

Avui festivitat de Santa Caterina de Siena, verge i doctora de l’Església i patrona d’Europa, li demanem la seva intercessió davant Déu per a que la comunitat cristiana pugui congregar-se de nou en les seves parròquies.

2 comentarios en “EL SO DE L’ESPERANÇA”

 1. es exacte la definició… EL SO DE L. ESPERANÇA,.. per tots… es bonic sentir la música de les Campanes cridan a reunir-se per lloar a Crist, és un lligam entre l. Església i els cristians d.arreu q omplen de joia el Cor en sentir-les i l. Alegria es contagiosa.!!!
  estem contents i feliços per aquest esdevinament qué sempre és recordarà amb amor. !!!🌿
  marta

  Me gusta

 2. ….. sense oblidar la petita campaneta q en realitat, és molt important, doncs és la q dona pas à l. entrada de la crida per celebrar amb Unió de tots el. comencement de la Santa Missa!!!! 🌿
  marta

  Me gusta

Los comentarios están cerrados.