PROGRAMA DE SETMANA SANTA 2020

D’acord amb el decret de la Congregació per al Culte Diví i la disciplina dels sagraments, del 25 de març de 2020, us comuniquem el següent:

1. Els bisbes i els preveres celebraran els ritus de la Setmana Santa sense la presència del poble i en un lloc adequat, evitant la concelebració i ometent el gest de pau.

2. En la pàgina d’entrada d’aquesta web, teniu l’hora de l’inici de les celebracions parroquials, de manera que tots els feligresos pugueu unir-vos en oració des de les vostres pròpies cases.

3. En tot cas, és important dedicar un temps oportú a la pregària, valorant, sobretot, la Litúrgia de les Hores. Us podeu baixar l’ aplicació del Centre de Pastoral Litúrgica, CPL, (per IOS , https://apps.apple.com/us/app/litcat-cpl/id1283136025?l=es ) per Android ( https://play.google.com/store/apps/details?id=cpl.cpl&hl=en_US) per seguir-la. Es procurarà fer arribar subsidis per a ajudar de cara a la pregària familiar i personal.

4. Es podran seguir els oficis de Setmana Santa des de la Catedral que seran retransmesos per Ràdio Estel i per Internet entrant a YouTube escrivint al cercador. “Catedral Basílica de Barcelona”. https://www.youtube.com/channel/UC0GDntXyCh_xE5Alz8gFRSg

Gràcies per tot!