Missa d’acció de gràcies i sopar fi de curs

El proper dia 17 de juny es celebrarà una Missa d’acció de gràcies per els dons que Déu ha concedit a la nostra comunitat de santa Eulàlia al llarg del curs. Posteriorment, a les 20.45 h., ens aplegarem al pati de la parròquia per a fer una botifarrada popular.

La botifarrada és una bona manera de compartir un temps en família i en comunitat, mentre que es gaudeix d’un bon sopar.

Però aquest sopar, n’és també, il·lusió, alegria, dels joves de la nostra parròquia per poder assistir les Jornades Mundials de Juventut (JMJ) que es celebraran aquest estiu a Lisboa. Per això, els beneficis del sopar, aniran íntegrament a possibilitar que aquests joves tinguin l’oportunitat de participar amb d’altres joves de tot el món en aquesta trobada amb el Sant Pare.

Per assistir al sopar, caldrà una inscripció prèvia. Els preus del menús són: Adults: 12 euros i Infantil: 5 euros. Els menús inclouen les begudes i les postres.

Cal destacar que els joves de la parròquia amb la supervisió dels sacerdots, porten molt de temps treballant i organitzant diferents activitats per a poder anar a les JMJ, com a comunitat podríem agrair-los tot el seu esforç, participant en aquest sopar de fi de curs.

A continuació us mostrem el cartell de la convocatòria del sopar de fi de curs:

Us hi esperem!!!!