Pelegrinatge a Lourdes

Els dies del 29 de juny al 3 de juliol (ambdós inclosos), juntament amb La Hospitalitat de la Mare de Déu de Lourdes, marxarem de pelegrinatge al Santuari de Lourdes.

Aquesta és una ocasió única per a visitar el Santuari, ja que des del primer dia d’arribada s’han organitzat una sèrie d’actes i d’activitats (que els detallem seguidament) per a poder gaudir espiritualment d’aquesta estada comunitària.

L’objectiu és que totes les persones que ho desitgin puguin participar, per això es posa a la seva disposició, els recursos humans, com els que ofereixen els voluntaris de La Hospitalitat de la Mare de Déu de Lourdes, o els que ja hi ha al mateix Santuari, per a donar tota l’ajuda que calgui i així fer possible que tothom pugui anar al Pelegrinatge.

Per a poder anar-hi a Lourdes caldrà:

1.Entre els dies 15 i 17 de maig, inscriure’s a la nostra parròquia, a la Sala Santa Eulàlia (entrada per l’atri, al primer pis) en horari de 18 a 20h. En aquest moment caldrà omplir o els ompliran el full d’inscripció.

2.Un cop feta la inscripció caldrà fer el pagament del viatge, fent un ingrés al número de compte: ES13 0081 0665 3500 0146 8053 del Banc Sabadell. En el concepte d’aquest ingrés han de posar el seu nom i els seus cognoms, per a després poder comprovar que totes les persones inscrites han pogut fer l’ingrés.

Programa d’actes i activitats:

Dijous 29 de juny: Sortida de Barcelona i arribada a Lourdes (més endavant els indicarem l’hora i el lloc de la sortida). Posteriorment, Missa a la Capella de St. Joseph del Santuari.

Divendres 30 de juny:

Acte de Retrobament amb el Santuari de la Mare de Déu de Lourdes.

Celebració del perdó a l’església de Santa Bernardette (costat Gruta).

Acte del Gest de l’Aigua a les Piscines del Santuari.

Missa de Benvinguda a la Basílica del Roser.

Trobada de convivència hospitalària.

Processó de les Torxes.

Dissabte 1 de Juliol:

Via Crucis al Prat, Missa a la Gruta i Pas per la Gruta dels malalts i persones amb discapacitats, Fotografia del Pelegrinatge.

Visita als Passos de Santa Bernardette (només pels pelegrins).

Col·loqui-xerrada amb la intervenció del Cardenal Mons. Omella.

Processó del Santíssim a l’esglesia subterrània de Pius X.

Unció dels malalts i Vetlla de Pregària.

Diumenge 2 de juliol:

Missa interrnacional a l’església subterrrània de Pius X.

Paella i fi de Festa al Cinéma de la Forêt.

Dilluns 3 de juliol: Tornada a Barcelona.

Els preus d’aquesta estada en habitació doble són:

-Persones malaltes i/o amb discapacitat: 340 euros.

-Hospitalaris/làries: 330 euros.

-Pelegrins/nes: 360 euros.

Si algú estigués interessat en una habitació individual, caldrà consultar-ne els preus.

A més de tota la informació oferta en aquest espai, si els calgués alguna ampliació, poden fer-ho trucant al número de mòbil: 692 541 819 (Clara), on estaran encantats d’ajudar-los.

Els convidem a participar en aquest Pelegrinatge al Santuari de la Mare de Déu de Lourdes, un lloc on podrem pregar i trobar la pau en Déu, posant els ulls en la Mare de Déu de Lourdes.

Us hi esperem!