CALENDARI DEL MES DE MARÇ

1
DIMECRES
18.30h. Conferència Quaresmal I (Parròquia de Sant Pius X).
2
JUEVES
Adoración del Santísimo (hasta las 23.00h.).
5
DIUMENGE
2n. Diumenge de Quaresma.
8
DIMECRES
18.30h. Conferència Quaresmal II (Parròquia de Sant Pius X).
11
SÁBADO
10.00-12.00h. Retiro de Cuaresma (Parroquia de San Francisco Javier).
12
DOMINGO
3r. Domingo de Cuaresma.
15
DIMECRES
18.30h. Conferència Quaresmal III (Parròquia de Sant Pius X).
16
JUEVES
16.30h. Grup de Vida Creixent.
19
DIUMENGE
4t. Diumenge de Quaresma (Laetare).
20
DILLUNS
Solemnitat de Sant Josep, espós de la benaurada Verge Maria.
22
DIMECRES
18.30h. Conferència Quaresmal IV (Parròquia de Sant Pius X).
25
DISSABTE
Solemnitat de l’Anunciació del Senyor.

Sortida Passió de Llinars del Vallès (15.30h. davant de la Parròquia).
26
DIUMENGE
5è. Diumenge de Quaresma.
29
DIMECRES
18.30h. Conferència Quaresmal V (Parròquia de Sant Pius X).

NOTÍCIES

1.COLECTA DE SAN JOSÉ

El sábado día 18 (Misa de vigilia) y el domingo día 19 de marzo, se realizará una colecta a favor del Seminario Diocesano y la formación de nuevos sacerdotes, entre ellos los seminaristas de la parroquia, Peter y Pau. No debemos olvidar, que la formación de nuevos sacerdotes, nos asegurará el relevo generacional pastoral. Hagamos una muestra de nuestra generosidad.

2.»VENIR A MI»: LA PASIÓN DE LLINARS DEL VALLÈS

Hasta el 10 de marzo continuarán abiertas las inscripciones para asistir a la Pasión de nuestro Señor Jesucristo en Llinars del Vallès. Las personas interesadas e inscritas previamente, nos reuniremos el sábado 25 de marzo a las 15.30h., delante de nuestra Parroquia. El regreso está previsto hacia las 21.30h. El precio es de 22 euros. ¡Les esperamos!

3.RÉS DEL VIA CRUCIS DURANT LA QUARESMA

Com cada any durant el temps litúrgic de la Quaresma, acabada la Missa del vespre, a les 20h. ens aplegarem cada divendres per a resar el Via Crucis, que «és memòria però també contemplació del rostre adolorit del Senyor. En resar-ho recordem amb amor i agraïment com Jesús va patir molt per salvar-nos del pecat«.

El primer Via Crucis, serà el divendres 24 de febrer.

4.CELEBRACIÓ COMUNITÀRIA DE LA PENITÈNCIA

El dissabte 1 d’abril a les 10.00h. del matí a la Parròquia de Santa Eulàlia, ens aplegarem per a fer la Celebració Comunitària de la Penitència. Aquest any compartirem aquesta celebració amb els sacerdots i els fidels de las Parròquies de la Comunitat Pastoral: Sant Pius X, Sant Esteve, Mare de Déu de Fàtima i Santa Eulàlia de Vilapicina. Caldrà fer-los una bona acollida.

5.RETIRO DE CUARESMA

El próximo sábado día 11 de marzo, de 10.00-12.00h., en la Parroquia de San Francisco Javier (Pl. Sant Francesc Xavier, 22), se realizará el tradicional retiro cuaresmal. Recordemos que el retiro nos ayuda a acercarnos más a Dios, rezando de una manera más consciente, invitándonos a valorar cómo es nuestra vida cristiana, y cómo podemos mejorarla.

6.CONFERÈNCIES QUARESMALS

Cada dimecres de 18.30 a 19.30h. a la Parròquia de Sant Pius X, tindrem l’oportunitat d’assistir a una sèrie de conferències quaresmals, el tema central de les quals és: «Les Benaurances». Acabada la conferència es celebrarà la Missa.

Aquestes conferències estan obertes a totes les Parròquies de la Comunitat Pastoral de Vilapicina. El tema escollit és del tot adient per aquest temps litúrgic, no oblidem que Jesucrist, en el acte d’amor més gran que hi pot haver, va donar la vida per nosaltres per salvar-nos del pecat.