75è aniversari de l’entronització de la imatge de la Mare de Déu de Montserrat

L’Hospitalitat Mare de Déu de Lourdes ens convida a participar en els actes de commemoració del 75è. aniversari de l’entronització de la imatge de la Mare de Déu de Montserrat. Aquests actes que es celebraran el 8 de setembre a la Catedral de Barcelona, s’iniciaran a les 18.45h. amb una processó de la imatge de la Mare de Déu de Montserrat des de la Basílica dels Sants Màrtirs Just i Pastor fins a la Catedral de Barcelona, on es farà l’entrada per la porta de Sant Iu. Posteriorment, a les 19.15h. el Sr. Cardenal Juan José Omella, arquebisbe de Barcelona, presidirà la Missa en Acció de Gràcies i ofrena a la Mare de Déu de Montserrat.

En paraules del Pare Joan M. Mayol, rector del Santuari de Montserrat: «És ocasió de tornar a mirar la Mare de Déu com a ideal de la fe en Jesús, de tornar a mirar Montserrat com a casa de tots«.

Us hi esperem!