Oració de consagració de Rússia i d’Ucraïna al Cor Immaculat de Maria

El Cardenal Arquebisbe de Barcelona Joan Josep Omella, ha adreçat una carta al «Poble de Déu», en la qual assenyala que el Papa Francesc el 25 de març, dia de l’Encarnació del Senyor, vol fer una oració de consagració a Rússia i d’Ucraïna al Cor Immaculat de Maria, per demanar-li la pau en aquestes dues nacions i en totes les nacions del món.

El Cardenal proposa que, a cada parròquia, a cada lloc de culte, aquell dia es faci una celebració que podria consistir en el res del Sant Rosari, la pregària de consagració de Rússia i d’Ucraïna al Cor Immaculat de Maria i la celebració de la Santa Missa o l’exposició del Santíssim, ja que la data també coincideix amb les 40 hores de pregària que el Sant Pare proposa que es faci cada any.

A continuació us detallem la pàgina web on podreu llegir la carta en la seva totalitat: https://esglesia.barcelona/es/actualitat/carta-del-sr-cardenal-arzobispo-con-motivo-del-acto-de-consagracion-de-rusia-y-ucrania-el-25-de-marzo-de-2022/

Moltes gràcies!