Dinar de Nadal

 

Per tercer any consecutiu, la Parròquia ha organitzat un dinar, el dia de Nadal, en el mateix temple. Durant unes hores, la nau central de l’església es va transformar en un gran menjador, on sense distinció d’edat, raça o cultura, hem gaudit junts, com una gran família, d’un festiu “Dinar de Nadal”. Seixanta persones sense gaires vincles familiars, mares soles amb infants petits i adolescents, han estat els convidats. I en el servei de la cuina, de les taules i d’altres preparatius uns vint voluntaris.

Tot ha estat possible a iniciativa de la Parròquia a través del seu rector, Mn. Felip Juli, i també gràcies a la contribució de Restaurants, Comerciants i Entitats de l’alimentació del nostre barri, així com de la implicació d’un equip de voluntaris que, durant quasi bé un mes, ha dedicat temps i afany en els preparatius.

Des d’aquí volem agrair el menú que ha estat un obsequi de: Restaurant Can Cuxart, Menjars preparats Deliciós, Serunión, Delñicatessen, i Forn el Padró. La beguda i el cava va ser una aportació d’uns feligresos. Els postres, torrons i dolços van ser facilitats per la mateixa Parròquia. Gràcies a tots.

Donem gràcies a Déu i que Ell faci possible que puguem celebrar Nadal junts, molts anys, i afegir també nous convidats.