PREGÀRIA DE SANT EGIDI

La Comunitat de Sant’Egidio té com a referents fonamentals: la pregària, els pobres i la pau. La primera obra de la Comunitat és la pregària, una pregària basada en l’escolta de la Paraula de Déu que acompanya i orienta la seva vida. A Roma i a tot el món la pregària de la Comunitat també és un lloc de trobada i d’acollida per a qualsevol que vulgui escoltar la Paraula de Déu i invocar el Senyor.

Els pobres són els germans i els amics de la Comunitat. L’amistat amb els necessitats –ancians, persones sense llar, migrants, discapacitats, presos, nens del carrer i de la perifèria– és un tret distintiu de la vida d’aquells que formen part de Sant’Egidio en els diferents continents.

La guerra és la mare de totes les pobreses. Per això la Comunitat treballa per la pau, per protegir-la allà on està amenaçada i per ajudar a reconstruir-la facilitant el diàleg allà on s’ha perdut. Per a Sant’Egidio treballar per la pau és una responsabilitat dels cristians, forma part d’un servei més ampli a favor de la reconciliació i la fraternitat que, entre altres, es concreta en el treball ecumènic i en el diàleg interreligiós segons «l’esperit d’Asís». (web: https://www.santegidio.org/pageID/30036/langID/ca/PREG%C3%80RIA.html)

A la nostra parròquia, pots unir-te a la pregària tots els dimarts a partir de les 20.15h. del vespre. El 1r. dimarts de mes la pregària serà pels malalts, el 3r. serà per la pau; el 2n. i el 4t. dimarts, la pregària serà pels pobres. 

Us hi esperem!