INFORMACIONS PARROQUIALS MES DE JUNY

CALENDARI DEL MES DE JUNY

Diumenge 6SOLEMNITAT DEL CORPUS CHRISTI.
13 h. Missa final de Curs de Catequesi, de Confirmació i Lifeteen.
17,30 h. Celebració de baptismes.
Viernes 11SOLEMNIDAD DEL SAGRADO CORAZÓN DE JESÚS.
Dissabte 1217 h. Reunió revisió de la Catequesi.
Sábado 1917,30 h. Celebración de bautizos.

NOTÍCIES

COL·LECTA DEL DIA DE CORPUS

El cap de semana del 5 i 6 de Juny, celebrem el Corpus Christi, també el dia de la Caritat. Resulta que la col·lecta serà per a Càritas diocesana. Una bona diada per a ser generosos amb els més necessitats.

MISA DE LOS DOMINGOS A LAS 13 H.

El domingo 20 de junio tendremos la última Misa de las 13 h., ya hasta la próxima temporada de la Catequesis. Durante el verano las Misas matinales del domingo serán a las 8,30; 10 y 11,30 h. de la mañana, y a las 19,30 h. de la tarde.

FINAL DE LA CATEQUESI

El passat diumenge 23 de maig vam concloure la Catequesi de Comunió. El proper diumenge 6 de Juny conclourem la Catequesi de Confirmació i de Lifeteen. Ja esperem al septembre, la primera setmana de curs escolar per les inscripcions del curs 21-22. Gràcies a tots els catequistes per un any complicat i d’esforços. Ara toca descansar una mica. El proper dissabte 12 de Juny farem una reunió de valoració del curs a les 17 h. a la sala de Sta. Eulàlia.

RECORDATORIO DE LAS COLONIAS DE LA CATEQUESIS

Del 5 al 10 de julio tendrán lugar en una casa de colonias de Llinars del Vallès unas colonias para los niños y las niñas de la Catequesis. Las compartiremos con las parroquias de Santa Engracia. Para apuntaros podéis venir al despacho parroquial los lunes y miércoles de 18 a 20 h. Os informaremos de todo.

MES DE JUNY, MES DEL SAGRAT COR

Entrem en el mes de Juny, que és un mes dedicat al Sagrat Cor de Jesús, amb toda la seva teologia profunda: la contemplació de la humanitat santíssima del Senyor, que ha d’inspirar una Església experta en humanitat que manifesti els sentiments de bondat i de misericòrdia del Senyor, com tant agrada insistir al Papa Francesc. Al final del rés diari del Rosari farem una oració especial al Sagrat Cor de Jesús.