INFORMACIONS PARROQUIALS GENER 2021

CALENDARI DEL MES DE GENER

Divendres 1 Solemnitat de la Mare de Déu (No hi haurà Missa de 8,30 h.).
Domingo 317.30 h. Celebración de bautizos.
Dimecres 6 Solemnitat de l’Epifania.
Diumenge 10Festa del Baptisme del Senyor.
Lunes 18Inicio del Octavario de oración por la unidad de los cristianos.
Sábado 2317.30 h. Celebración de bautizos.
Dilluns 25Festa de la Conversió de Sant Pau.

NOTÍCIES:

COL·LECTA DE CÀRITAS DIOCESANA

El quart diumenge d’Advent vam tenir la col·lecta per a Càritas Diocesana a les vigílies del Nadal. Vam recollir un total de 2.274,75 euros. Moltes gràcies per la vostra gran generositat.

NOU BRESSOL DEL NEN JESÚS

Aquest any hem inaugurat un nou bressol del Nen Jesús. Tot ell imita un autèntic pessebre on mengen els animals. En un bressol senzill com aquest va néixer el Redemptor del món. Agraïm a l’Albert, un fuster de professió, la seva obra que quedarà en endavant a la parròquia.

NUEVA CARTA APOSTÓLICA DEL PAPA FRANCISCO SOBRE SAN JOSÉ

El Papa Francisco nos ha convocado desde el 8 de diciembre de 2020 a un año dedicado al Santo Patriarca. Con este motivo ha escrito una carta apostólica, que vale la pena leer, titulada: PATRIS CORDE (José amó a Jesús con amor de Padre): http://www.vatican.va/content/francesco/es/apost_letters/documents/papa-francesco-lettera-ap_20201208_patris-corde.html. Que este año nos ayude a profundizar en la inspiradora figura de Sant José.

SOLEMNIDADES DE SANTA MARÍA, MADRE DE DIOS (1 ENERO) Y LA EPIFANÍA (6 ENERO)

-La Misa de vigilia del 31 de enero será a las 19,30 h. El día 1 de enero las Misas serán como los domingos excepto la Misa de 8,30h. que no se celebrará.

-La Misa de vigilia del 5 de enero será a las 19,30 h. El día 6 de enero las Misas serán como los domingos.

OCTAVARI D’ORACIÓ PER LA UNITAT DELS CRISTIANS

El dilluns 18 de gener comença la setmana de pregària per la Unitat dels cristians. Unim-nos a aquesta oració que culminarà el dilluns 25 de gener, festa de la conversió de l’Apòstol de la unitat.

1 comentario en “INFORMACIONS PARROQUIALS GENER 2021”

  1. Efectivament, la Pregària i si es conjunta molt millor, ens dóna l’oportunitat de parlar directement amb el Sr. És gratificant em tots els seus aspectes. Obra la porta a sincera rte plenament i mantindra un tú a Tú amb Ell… Q sens dupte t.ascolta I ajuda.!! Es un acte dolç pregar et lllibera de tensions i és un ajut inmillorable per fer alguna cosa no tangible però….. Si efectiva per tots.!!! 🌿

    Me gusta

Los comentarios están cerrados.