INFORMACIONS PARROQUIALS NOVEMBRE 2020

CALENDARI DEL MES DE NOVEMBRE

Lunes 2 Conmemoración de todos los fieles difuntos (Misas: 8h., 11h., 19.30h.).
Diumenge 817.30h. Celebració de Baptismes.
Miércoles 18 20.15h. Charla sobre el Sacramento de la Unción (en la iglesia). A confirmar.
Viernes 2019h. Reunión de liturgia.
Dissabte 2117.30h. Celebració de Baptismes.

NOTÍCIES

PRIMERS DIUMENGES DE MES: UNA PREGÀRIA PELS MALALTS A LES MISSES

Els propers diumenges de cada mes farem a totes les Misses una pregària pels nostres malalts. També és una forma de recordar-nos com a comunitat cristiana la bona obra que suposa demanar que puguem venir a visitar els ancians o malalts que coneixem o tenim a casa nostra. Només que ens ho digueu en acabar la Missa o al despatx parroquial, ja mirarem algun mossèn que es pugui acostar o també algun membre de la Pastoral de la Salut que us vingui a visitar.

COL·LECTA DEL DOMUND

Moltes gràcies per la vostra col·laboració tan solidària a la Campanya del Domund a favor de les missions. Vam recollir un total de 2.818,02 Euros que han estat enviats a la seva destinació. També hi han aportat el Santuari i la Residència de l’Amor de Déu.

CHARLA FORMATIVA: “JESUCRISTO ACOMPAÑA A LOS ENFERMOS: EL SACRAMENTO DE LA UNCIÓN DE LOS ENFERMOS”

El próximo miércoles 18 de noviembre a las 20.15h., acabada la Misa vespertina, nos podremos quedar un poco más para escuchar una charla sobre el sacramento de la Unción de los enfermos. Quién lo puede recibir y cómo se administra. Impartirá la charla Mn. Àlex Marzo, actual párroco de Argentona y profesor del Instituto de Liturgia.

VUELTA DE LA CATEQUESIS Y LA MISA DE 13H. LOS DOMINGOS

Con motivo de la vuelta de la Catequesis, vuelve también la celebración de la Misa de 13h. los domingos. Los primeros y los terceros domingos tienen grupo los chicos y chicas de Confirmación y Lifeteen. Mientras que los segundos y los cuartos, tienen grupo los niños y niñas de Comunión. Siempre es una alegría animarles a participar en la mayor de las Catequesis, que es la Santa Misa. Allí nos encontramos todas las familias celebrando el día del Señor.

INDULGÈNCIES PEL MES DE NOVEMBRE

El novembre és un mes que s’inaugura amb la solemnitat de Tots Sants i es dedica especialment a la pregària pels difunts i al record de les ànimes del Purgatori. L’Església concedeix indulgència plenària a aquells que la vulguin aplicar o oferir als seus difunts amb les degudes disposicions: confessió i comunió sacramental, oració pel Sant Pare i pregària pels difunts a una església o oratori (o visita al cementiri) -es recomana el “Pare Nostre” i el “Credo”-. S’estén a tots els dies del mes de novembre, a més a més de Tots Sants i el 2 de novembre.

1 comentario en “INFORMACIONS PARROQUIALS NOVEMBRE 2020”

  1. Efectivament, la Pregària i si es conjunta molt millor, ens dóna l’oportunitat de parlar directement amb el Sr. És gratificant em tots els seus aspectes. Obra la porta a sincera rte plenament i mantindra un tú a Tú amb Ell… Q sens dupte t.ascolta I ajuda.!! Es un acte dolç pregar et lllibera de tensions i és un ajut inmillorable per fer alguna cosa no tangible però….. Si efectiva per tots.!!! 🌿

    Me gusta

Los comentarios están cerrados.