Col·locació del rosetó del martiri de Santa Eulàlia

El 17 de desembre de l’any 2017 es va celebrar la dedicació de l’església de Santa Eulàlia de Vilapicina. Fou presidida pel Cardenal Arquebisbe de Barcelona, Mons. Joan Josep Omella Omella, i acompanyat pel Sr. Rector Mn. Felip-Juli Rodríguez Piñel, així com dels sacerdots de la pàrroquia, de l’Arxiprestat i d’altres parròquies de Barcelona.

Aquest acte, gravat per sempre en el nostre cor, fou la culminació de tres anys d’obres per assolir la remodelació total del temple. Però la renovació no va ser només «estètica», tenia també una vessant pastoral: «oferir a la persona que hi entra, un acolliment fraternal de tota la família que formem part de la comunitat de la parròquia de Santa Eulàlia de Vilapicina».

La col·locació del rosetó del martiri de Santa Eulàlia, va ser un procés complex, no exempt de dificultats degudes a la grandària i a la sensibilitat del material a traslladar. A continuació us mostrem un recull d’alguna de les parts de l’esmentada col·locació.

Mercès!

1 comentario en “Col·locació del rosetó del martiri de Santa Eulàlia”

  1. . segur q la Joveneta Santa Eulàlia, estará molt contenta. Enhorabona a tots els components de la Parròquia de Santa Eulàlia, el seu treball és lloable.!!!
    Salutacions.
    marta

    Me gusta

Los comentarios están cerrados.