Mossen Felip es nomenat rector del seminari

El passat dimecres 13 de juny, el cardenal Joan Josep Omella va fer públic el nomenament de mn. Felip com a nou  rector del seminari de Barcelona. Encomanem-lo en aquesta nova tasca que li ha estat confiada.

2 comentarios en “Mossen Felip es nomenat rector del seminari”

  1. desitjo a MN. Felip, tot l. exit que fins ara treballan molt a conseguit. Alhora voldria també desitjar a MN. Ignasi en el nou Curs com a Recttor D L Parròquia de Santa Eulàlia, que el seu Traball sigui sempre tan gratificant com ho ha sigut per la Parròquia d El. Masnou amb tots els feligresos que sempre el recordarán. A tots dos els demano QUE siguin FELIÇOS….exjercin les seves noves responsabilitats.

    Me gusta

  2. Mn. Felip ho farà molt bé. Té un gran do d’arribar a tothom i estima a qui té al seu costat. Els seminaristes estaran molt ben cuidats i ferms, si Deu vol, en la seva vocació de servei.

    Me gusta

Los comentarios están cerrados.